Nieuw dak na asbestsanering

Het goed laten verwijderen van asbesthoudende daken is al best een flinke klus. Wij zorgen voor het afvoer van het afval en alles wat daarbij komt kijken. Nu zit u alleen nog zonder dak op uw loods of schuur. Gelukkig hebben wij daar een goede oplossing voor. Indien gewenst leggen wij er in samenwerking met ons zusterbedrijf, Bouwbedrijf Bunt, direct weer een nieuw dak op zodat u meteen weer verder kunt. Voor u wel zo makkelijk. Veel klanten maken hier gebruik van. Dit scheelt veel zoekwerk naar een geschikte aannemer.

Bouwbedrijf Bunt is een ervaren en gedreven bouwbedrijf gespecialiseerd in hellende dakconstructies, sandwichpanelen en golfplaten. Dit bedrijf is gevestigd in Dodewaard en vandaaruit worden zowel grote als kleinere projecten gerealiseerd. U kunt hierbij denken aan één enkel dak, maar ook grootschalige bouw- of renovatieprojecten behoren tot onze vele opdrachten. Door een moderne materieelvloot is Bouwbedrijf Bunt in staat om korte doorlooptijden te realiseren.

Heeft u een asbestgolfplaten dak en wilt u dezelfde uitstraling behouden? Ook daar kunnen wij rekening mee houden. Wij vervangen de asbestgolfplaten met vergelijkbare nieuwe golfplaten. Een bijkomend voordeel van het nieuwe dak is dat deze een stuk beter isoleert dan de oude asbestgolfplaten. Als u daarbij besluit om op het nieuwe dak direct zonnepanelen te laten plaatsen komt u mogelijk in aanmerking voor een subsidie. De Rijksoverheid stimuleert milieubesparende toepassingen aan, in en om een bedrijf. Zo draagt ook u een steentje bij aan een betere toekomst.

Door de samenwerking tussen Bunt Asbestsanering en Bouwbedrijf Bunt bent u verzekerd van een snelle en professionele dakrenovatie. Zo wordt de overlast voor u tot een minimum beperkt.

Wij begrijpen dat u vooraf graag een indicatie wilt hebben voordat u een definitieve beslissing kunt nemen. Dit is zeker mogelijk en wij willen u daarvoor doorverwijzen naar ons contactformulier. U kunt hier geheel vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen. Voor verdere informatie kunt u ons bereiken op 0488-745101 of stuur een mail naar Info@buntasbestsanering.nl


ASBEST LATEN VERWIJDEREN? VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN