• Home »
  • Asbest »
  • Nieuw dak na asbestsanering – golfplaten of sandwichpanelen

Nieuw dak na asbestsanering – golfplaten of sandwichpanelen

Bunt Asbestsanering is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest daken, bijvoorbeeld asbest golfplaten. Maar na het verwijderen van uw asbest dak heeft u natuurlijk wel weer een nieuw dak nodig, en ook daarvoor bent u bij Bunt aan het juiste adres!

Wij bieden u de keuze uit golfplaten en sandwichpanelen. Beide dakbedekkingen isoleren beter dan een asbestdak, terwijl de uitstraling van uw stallen identiek blijft.
 

nieuw golfplaten dak na asbestsanering

Golfplaten

Golfplaten zijn geprofileerde platen, leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Onze golfplaten geven een traditionele uitstraling aan uw stal.

We kunnen de golfplaten koud op uw dak leggen, maar we kunnen ze ook na-isoleren met isolatieplaten. De dwarsdoorsnede van golfplaten wordt gevormd door nagenoeg sinusvormige golven. De golfplaten zijn samengesteld uit Portlandcement, aangevuld met minerale toeslagstoffen en synthetische vezels. Om een constante kwaliteit te kunnen garanderen, produceert onze leverancier ze middels zeer geavanceerde procestechnologie├źn. Daarbij voorziet hij de toplaag tweemaal van een hoogwaardige coating op basis van acrylaten, zelfs de kopse kanten worden gecoat.

 

sandwichpanelen

Sandwichpanelen

Sandwichpanelen kennen een breed toepassingsgebied. Het grote voordeel van sandwichpanelen is dat deze elementen volledig geprefabriceerd op de bouwplaats worden aangeleverd. Alle bouwfysische eigenschappen zitten dus al in het element verwerkt.

Sandwichpanelen zijn leverbaar in vele verschillende uitvoeringen. Bunt Asbestsanering adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden.

Zetwerk

Na de montage van sandwichpanelen of golfplaten werken wij uw dak of gevel netjes af met zetwerk. Dit zetwerk is leverbaar in dezelfde kleuren en coatings, zodat we ze mooi af kunnen stemmen op uw nieuwe dak.

Bunt Asbestsanering vervaardigt dit zetwerk op maat, zodat het altijd keurig past.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een nieuw asbestvrij dak? Neem gerust contact met ons op!

Reageren is niet toegestaan.