Kosten van asbest verwijderen

Het verwijderen van asbest is best een dure aangelegenheid. Bij Bunt Asbestsanering weten wij dat en vinden het daarom belangrijk dat er een reële prijs wordt gehanteerd. Volgens onze klanten is onze goede prijs-kwaliteitverhouding één van de belangrijkste redenen om voor Bunt Asbestsanering te kiezen. Daarnaast wordt onze snelle en professionele service ook zeer gewaardeerd.

Wij begrijpen dat u vooraf graag een indicatie wilt hebben voordat u een definitieve beslissing kunt nemen. Dit is zeker mogelijk, wij willen u daarvoor doorverwijzen naar ons contactformulier. U kunt hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, maar ook voor andere vragen kunt u hier terecht of bel ons op 0488-745 101.

Bij het aanvragen van een offerte is het voor ons als bedrijf prettig om wat foto’s van het desbetreffende dak, wand of gebouw te ontvangen. Hiermee kunnen wij uw offerte nauwkeuriger berekenen. Ook de oppervlakte, de toepassingsvorm en het type materiaal wat we dienen te verwijderen is voor ons belangrijke informatie. De kosten zijn zonder deze informatie moeilijker in te schatten.

Het kan zo zijn dat u uw woning, loods of schuur gaat verbouwen of slopen. Asbest zit in bijvoorbeeld plafondplaten en afvoerbuizen, maar ook de daken van bijvoorbeeld loodsen in de agrarische sector kunnen volledig van asbest zijn gemaakt. Twijfelt u of er gebruik gemaakt is van asbest? Dan kunnen wij dat voor u laten testen bij een inventarisatiebureau.

Nadat u een offerte heeft aangevraagd kunt u contact met ons opnemen voor een kennismaking. Hier is het mogelijk om ook aanvullende vragen te stellen. Hierna zullen wij uw aanvraag omzetten in een plan van aanpak en deze grondig met u doorlopen. Na uw goedkeuring zal er een begindatum met u worden afgesproken voor de start van het verwijderen van het asbest.

Voor ons als bedrijf is elke opdracht er één die wij met alle aandacht en uiterste vakkundigheid zorgvuldig uitvoeren. Wij hopen dat u, net zoals veel voorgaande klanten, ons in vertrouwen neemt en deze klus voor u mogen klaren.


ASBEST LATEN VERWIJDEREN? VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN