• Home »
  • Asbestsanering bij Bunt

Asbestsanering bij Bunt

Asbestsanering door Bunt Asbestsanering houdt in dat u slechts één telefoontje hoeft te plegen. Daarna regelen wij alles voor u!

1 telefoontje, daarna pakken wij alles op

Stel dat u een aanvraag bij ons doet, dan gaan we na uw aanvraag als volgt te werk.
Allereerst brengen wij u een bezoek, dan kunnen we de situatie ter plekke goed beoordelen. Bovendien vinden we persoonlijke betrokkenheid belangrijk. Als er na ons bezoek een definitieve order volgt, laten we eerst een asbestinventarisatie doen door een onafhankelijk en gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf. Zij maken een asbestinventarisatierapport SC-540 op.

Vervolgens vragen we de sloopvergunning aan en stellen de autoriteiten op de hoogte van het komende asbestsaneringstraject. Samen met u nemen we daarop het saneringsplan door.

asbestsanering door buntZodra dan de dag van de sloop aanbreekt, vertrekken we met onze eigen moderne materieelvloot (vrachtwagen met verreiker, hoogwerker, deco unit en indien nodig een mobiele torenkraan) naar de slooplocatie. Na aankomst zetten we direct de omgeving af met linten en borden. Daarna kleden we onszelf om in de deco unit, waar ook een douche in zit, en vervolgens gaan we aan slag!

We saneren het dakbeschot en verwijderen de asbest golfplaten netjes en voeren deze dubbel verpakt af. Desgewenst doen we ook de binnensanering. Als alle asbest verwijderd is, verricht een onafhankelijk gecertificeerd laboratorium de eindcontrole – dit laboratorium benaderen wij voor u. Wanneer alles in orde is, geeft dit laboratorium het gebied vrij en kunnen wij voldaan huiswaarts.

Een paar dagen later rond onze administratie het traject helemaal af met het sturen van de stortbonnen naar de betreffende gemeente.

In veel gevallen willen onze opdrachtgevers zo snel mogelijk een nieuw dak, zodat ze snel weer verder kunnen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht! Overigens isoleert dit nieuwe dak beter dan een asbestdak, terwijl de uitstraling van uw gebouw hetzelfde blijft. Voor meer informatie kunt u kijken op www.bouwbedrijfbunt.nl

Certificaten asbestverwijdering

Asbestverwijderingsbedrijf Bunt Asbestsanering verricht het asbest verwijderen met bekwame, opgeleide en gecertificeerde vakmensen, de zogenaamde Deskundige Toezichthouders Asbest en Deskundige Asbest Verwijderaars. Zij beschikken over de onderstaande certificaten:

SC-510 Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA)
SC-520 Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV).

Onze bedrijf beschikt daarnaast over het vereiste SC-530-certificaat.
CI-certificaatnummer: 25660/1.2
SCA-code: 01-C010163.01

Wij saneren 1.000 m2 asbest per dag per ploeg

We verwijderen het asbest snel en efficiënt. Gemiddeld genomen kunnen we 1.000 m2 per dag per ploeg saneren, al is dat uiteraard afhankelijk van de omstandigheden.

Subsidie om asbest te verwijderen

Onze Rijksoverheid verstrekt subsidie voor het verwijderen van asbest. Bekijk hier de subsidiemogelijkheden.
Bunt Asbestsanering ontzorgt u graag, dus indien u het wenst, vragen wij deze subsidie voor u aan.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van asbest? Neem gerust contact met ons op!