Asbest golfplaten verwijderen in de agrarische sector

Asbest golfplaten verwijderen in de agrarische sector

Met name in de agrarische sector zijn er veel asbest golfplaten en asbestdaken te vinden. Het asbestgebruik is hier erg hoog en daardoor zijn wij regelmatig te vinden bij dit soort bedrijven. Door onze vele ervaringen kunnen wij snel en professioneel te werk gaan. Erg prettig voor u en uw bedrijf. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag.   Heeft u een stal of loods met een asbestdak en wilt u deze laten verwijderen en vervangen? Bij Bunt Asbestsanering bent u dan aan het juiste adres. Bunt Asbestsanering te Dodewaard verwijderd graag uw asbesthoudende daken. Het enige wat u hoeft te doen is één telefoontje plegen en wij regelen de rest. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Een bijkomend voordeel, naast alle andere voordelen, is dat wij dankzij onze achtergrond de taal van de boeren spreken. Communicatie is daarom één van onze sterkste eigenschappen.   Het verwijderen van asbestdaken is een flinke kostenpost. Daarnaast kost het uitzoeken en regelen u veel tijd. Wij kunnen u daarin ondersteunen of ontlasten indien u daar gebruik van wilt maken.  

Asbestdaken verwijderd? Direct een nieuw dak

Wij zijn gecertificeerd voor het verwijderen van asbest en doen dit uiterst veilig, zorgvuldig en verantwoord. Door het gevaar van asbest is een professionele houding in deze branche cruciaal. Nadat wij uw asbestdaken of golfplaten zorgvuldig hebben verwijderd, rest alleen nog een nieuw dak. We kunnen indien gewenst direct na het saneren van uw asbestdak een nieuw dak op uw stal of loods leggen. Het grote voordeel hiervan is dat er tussen beide werkzaamheden geringe tijd zit. Er wordt een strakke planning gemaakt, zodat het dak van uw stal of loods zo snel mogelijk dicht zit.  

Dakbedekking

Bunt Asbestsanering biedt u de keuze uit diverse dakbedekkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor nieuwe golfplaten. Met deze golfplaten behoudt u de huidige uitstraling van uw stal of schuur. Uw nieuwe dak verzekert u van duurzaamheid, is milieuvriendelijk en bovendien veel beter geïsoleerd dan uw oude asbestdak.   Wij verwijderen asbest golfplaten van bijvoorbeeld uw:
  • Akkerbouw bewaarschuur
  • Koeienstal
  • Fruitloods
  • Jongveestal
  • Werktuigenloods
  • Varkensschuur
  • Kippenschuur
  • Ligboxenstal
  Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verwijderen van uw asbest golfplaten of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!      

ASBEST LATEN VERWIJDEREN? VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN